ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Να μάθουμε το μάθημά μας"

Στραματσόνι: "Να μάθουμε το μάθημά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι οι παίκτες του δεν ήταν "πεινασμένοι" σαν τον ίδιο για τη νίκη και τόνισε πως δεν του αρέσει να χάνει. Δεν θέλησε να διαλέξει αντίπαλο καθώς όπως είπε για να πάρεις το Κύπελλο πρέπει να παίξεις με όλους.

Με το που τελείωσε η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αντρέα Στραματσόνι έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και όλοι νόμιζαν ότι ο Ιταλός ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όμως δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν ήξερε ότι πρέπει να μιλάει και μετά τα ματς του Κυπέλλου και ζήτησε συγνώμη και για υποστήριξε πως αυτό που τον εκνεύρισε περισσότερο ήταν πως οι παίκτες του δεν ήταν "πεινασμένοι" σαν τον ίδιο για να πάρουν τη νίκη.

Σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει από το μάθημα, να του γίνει πάθημα και σε ότι έχει να κάνει με τον επόμενο αντίπαλο υποστήριξε ότι δεν θέλει να διαλέξει καθώς τους άλλους πρέπει να τους νοιάζει αν θα αντιμετωπίσουν το "τριφύλλι".

Είναι η πρώτη φορά στους δυο μήνες που είστε εδώ που πήγατε κατευθείαν στα αποδυτήρια, τι σας εκνεύρισε τόσο πολύ;
"Πρώτα απ' όλα θέλω να πω συγνώμη. Δεν ήξερα ότι και στο Κύπελλο πρέπει να μιλάω αμέσως μετά το ματς. Το καταλαβαίνω για τα παιχνίδια πρωταθλήματος οπότε και πάλι ζητάω συγνώμη.

Δεν μου αρέσει να χάνω γενικά και δεν μου αρέσει να χάνω όταν έχουμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είσαι "πεινασμένος", "εκνευρισμένος" σαν και μένα μέσα στην περιοχή και να θέλεις να κερδίσεις το παιχνίδι. Δεν είναι καλό να χάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως.

Θέλω να πω μπράβο στα Γιάννινα και στο τέλος έπαιξαν πολύ επιθετικά, γέμισαν την περιοχή και θα μπορούσαν να βάλουν και άλλο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Πρέπει να μαθαίνεις το μάθημα σου και να "κρατάς" το παιχνίδι γιατί μπορεί την πατήσεις".

Ο συνάδελφος σας στον ΠΑΟΚ, ο Τούντορ είπε ότι θέλει για αντίπαλο τον Ολυμπιακό, εσείς έχετε κάποια προτίμηση;
"Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Όταν θες να φτάσεις στην κατάκτηση του Κυπέλλου πρέπει να αντιμετωπίσεις όλους τους αντιπάλους. Είμαστε Παναθηναϊκός και οι άλλοι πρέπει να νοιάζονται για το αν θα παίξουν μαζί μας όχι εμείς για αυτούς".

Μετά από αρκετό καιρό είδαμε τον Λουντ στην ενδεκάδα, έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για αυτόν και να μας ενημερώσετε αν σκέφτεστε την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή;
"Για να είμαι ειλικρινής και ρεαλιστής η ομάδα αποτελείται από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές και η δουλειά μου να βελτιώσω τους νέους παίκτες και ο Λουντ είναι ένας απ' αυτούς και δουλεύει σκληρά και σήμερα τα πήγε καλά. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σε αυτό το ρυθμό και ειδικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές".

Με το που τελείωσε η αναμέτρηση μιλώντας στην κάμερα του "OTE TV" είπε μεταξύ άλλων:

"Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Αντί το παιχνίδια να λήξει 3-0 έληξε 0-1. Όταν κάνεις 10 με 12 ευκαιρίες και δεν τις τελειώνεις θα κινδυνεύσεις. Πρέπει να είμαστε πιο άγριοι στο παιχνίδι μας. Σήμερα ήμασταν μαλακοί.

Δεν έχω παράπονο από την απόδοση των παικτών μου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να τις τελειώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Περιμένω περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες".

Όσο για τη συνέχεια στον θεσμό:
"Συνεχίζουμε και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας. Σε αυτό το στάδιο πλέον όλες οι ομάδες είναι καλές. Δεν ανησυχούμε όμως, είμαστε ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν για εμάς".

Κοτσόλης: "Δεν τελειώσαμε τις φάσεις που είχαμε"

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό παραλίγο να του στοιχίσει σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στέφανος Κοτσόλης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο έμπειρος γκολκίπερ ρωτήθηκε και για την τελευταία φάση και την ανακούφιση που ένιωσε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του:

"Δεν είναι το ιδανικό να προκρίνεσαι με μια ήττα στην έδρα σου. Αυτό που βγάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, το καλό πρόσωπο, το βγάλαμε και σήμερα αλλά δεν τελειώσαμε τις πολλές φάσεις. Γίνεται καλή προσπάθεια, προσπαθούμε να μάθουμε νέα πράγματα και να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι ωραίο να προκρίνεσαι με ήττα αλλά με το νέο προπονητή βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι".

Στο 94' φοβήθηκες ότι μπορεί η ομάδα να χάσει την πρόκριση;
"Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά πράγματα εκείνη την ώρα. Είσαι συγκεντρωμένος να τελειώσει το παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε και άλλο ένα πρόβλημα που είναι η απουσία του κόσμου και θεωρώ ότι στα εντός με την παρουσία του κόσμου η ομάδα θα είναι καλύτερη. Δεν είναι το ιδανικό να προκρίνεσαι με μια ήττα όπως είπα αλλά τέλος καλό όλα καλά".

Ανακουφίστηκες στο τέλος βλέποντας την μπάλα να φεύγει έξω;
"Νομίζω ότι όλοι ανακουφιστήκαμε. Όταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δέχεσαι ένα κρύο γκολ έτσι είναι. Ήταν μια ανακούφιση για όλους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ