EUROPA LEAGUE

Στραματσόνι: "Η νύχτα που γεννήθηκε η νέα Σπάρτα"

EUROPA LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
EUROPA LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Σπάρτα Πράγας αποκλείστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στον τρίτο προκριματικό του Europa League, αλλά αυτό δεν προβληματίζει τον Αντρέα Στραματσόνι.

Η επένδυση της Σπάρτα με τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της δεν είχαν αντίκρισμα. Η τσεχική ομάδα, με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο γνώρισε δεύτερη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, με 1-0 μέσα στην Πράγα αυτήν τη φορά, με συνέπεια να μείνει πρόωρα εκτός ευρωπαϊκή διοργανώσεων.

Όλα τα παραπάνω ωστόσο, δεν φαίνεται να προβληματίζουν τον Ιταλό κόουτς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ήχησε τη "σάλπιγγα" της αντεπίθεσης τονίζοντας ότι "η νέα Σπάρτα γεννήθηκε σήμερα". "Είναι θέμα ανθρώπινης δύναμης και των παικτών για να μείνουν ενωμένοι στα δύσκολα. Πιστεύω 100% και είμαι σίγουρος πως θα θυμόμαστε τη σημερινή νύχτα, ως τη στιγμή που η νέα Σπάρτα γεννήθηκε. Είμαι απογοητευμένος, αλλά πιστεύω στην ομάδα και τώρα πρέπει να είμαστε δυνατοί για τη συνέχεια" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το γεγονός πως μετρά τρεις σερί ήττες, είπε: "Όταν συμβαίνει αυτό είμαστε μόνοι, αλλά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές φαίνεται ο χαρακτήρας του χτίζεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ