BUNDESLIGA

Στουτγκάρδη - Γκλάντμπαχ 3-2: Σπουδαία ανατροπή με Μαυροπάνο βασικό

Ο Κώστας Μαυροπάνος της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2020-2021 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021
Ο Κώστας Μαυροπάνος της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2020-2021 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 © 2021 MATTHIAS BALK/ASSOCIATED PRESS

Η Στουτγκάρδη έφερε τούμπα το προβάδισμα δύο τερμάτων της Γκλάντμπαχ, επικρατώντας με 3-2, με τον Μαυροπάνο στο βασικό σχήμα της ομάδας. Πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής η Στουτγκάρδη, παραμένουν χαμηλά τα πουλάρια.

Η Στούργκαρδη πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή επί της Γκλάντμπαχ, επικρατώντας με 3-2 για την 25η αγωνιστική της Bundesliga, παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη στη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία.

Τα πουλάρια είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 35 λεπτά, χάρη στα τέρματα των Πλεά (14') και Τουράμ στο 35', με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό από δημιουργούς να γίνεται πασέρ.

Την ανατροπή για την ομάδα του Ματαράτσο ξεκίνησε ο Έντο στο 38ο λεπτό. Στο 51ο λεπτό ο Φούλριχ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Κάλαϊτζτις να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 83ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Σόσα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Στουτγκάρδη είναι 17η, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τη 16η Χέρτα (οι Βερολινέζοι είναι σε τροχιά μπαράζ με τον τρίτο της Zweitteliga), ενώ τα πουλάρια παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς είναι στη 13η θέση με 27 βαθμούς.

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Μαυροπάνος, Αντόν, Ίτο, Σόσα, Έντο, Καραζόρ, Φούλριχ (90' Φόρστερ), Τιάγκο (90+4' Εγκλόφ), Μαρμούς (89' Κουλιμπαλί), Κάλαϊτζιτς.

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Σκάλι, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπάινι, Κονέ (72' Εμπολό) Κράμερ, Νόιχαους, Χόφμαν, Πλεά (84' Νετς), Τουράμ.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ