Στουτγκάρδη – Βίκινγκ 3-1: Οι Γερμανοί με killer Ντεμίροβιτς κέρδισαν τη Βίκινγκ και ξεκίνησαν με νίκη στο Champions League

Η Στουτγκάρδη ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Champions League, καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερμεντίν Ντεμίροβιτς επικράτησε της Βίκινγκ με 3-1.
Η Στουτγκάρδη μπήκε με το δεξί στη League Phase του Champions League, καθώς κέρδισε με τεράστιο πρωταγωνιστή τον Ντεμίροβιτς, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, τη Βίκινγκ με 3-1 στην Γερμανία για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στο 20′ η Στουτγκάρδη άνοιξε το σκορ, έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Φίριχ με τον Στίλερ, ο δεύτερος γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή των Νορβηγών βρίσκοντας τον Ντεμίροβιτς, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0.
Έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση, η Βίκινγκ στο 22′ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τρίπιτς, ένα γκολ που είναι πολύ ιστορικό, διότι είναι το πρώτο του συλλόγου στο UEFA Champions League.
Οι Γερμανοί όμως, πήραν ξανά το προβάδισμα στο 27′, ο Ουντάβ έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Ντεμίροβιτς και ο Βόσνιος σκόραρε για δεύτερη φορά.
Ο απίθανος 28χρονος φορ δεν σταμάτησε να πυροβολεί, μιας και πέτυχε χατ τρικ μέσα 12 λεπτά, κάνοντας το 3-1 στο ματς με φοβερό γυριστό, μετά από δεύτερη προσωπική ασίστ του Ουντάβ.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση τους και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και έχασαν νέα ευκαιρία, με τον Λέβελινγκ να στοχεύει άουτ μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις κλασικές ευκαιρίες και τον φρενήρη ρυθμό του πρώτου, με συνέπεια ο αγώνας να ολοκληρωθεί με εύκολη νίκη της Στουτγκάρδης.
Στουτγκάρδη: Μπρέντλο, Λέβελινγκ, Γελτς, Σαμπό, Μίτελστετ, Πρέμελ, Στίλερ, Ελ Χανούς, Ουντάβ, Φίριχ, Ντεμίροβιτς
Βίκινγκ: Έστμπε, Χέγκχαϊμ, Στένσνες, Ντάλαντ, Χάουγκεν, Μόι, Μπελ, Άσκλισεν, Μπιόρνταλ, Κρίστιανσεν, Τρίπιτς
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου
- ΑΕΚ – ΛΑΣΚ 1-0
- Κλαμπ Μπριζ – Άστον Βίλα 2-3
- Ντόρτμουντ – Βιγιαρεάλ 3-2
- Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι 0-2
- Λιλ – Μπέτις 2-3
- Ρεάλ – Ίντερ 2-1
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου
- 19:45 Μπαρτσελόνα – Φέγενορντ
- 19:45 Στουτγκάρδη – Βίκινγκ
- 22:00 Λίβερπουλ – Ατλέτικο
- 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Σλόβαν Μπρατισλάβας
- 22:00 Νάπολι – Άρσεναλ
- 22:00 Σπόρτινκ – Γαλατασαράι
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου
- 19:45 Φενέρμπαχτσε – Ρόμα
- 19:45 Αϊντχόφεν – Σαχτάρ
- 22:00 Κόμο – Λειψία
- 22:00 Μπάγερν – Μπόντο Γκλιμτ
- 22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαμπάχ
- 22:00 Σλάβια Πράγας – Λανς
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Τρίτη 13 Οκτωβρίου
- 19:45 Λανς – Σπόρτινγκ
- 19:45 Σαμπάχ – Σλάβις Πράγας
- 22:00 Άρσεναλ – Λιλ
- 22:00 Ατλέτικο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- 22:00 Γαλατασαράι – Μπαρτσελόνα
- 22:00 Ίντερ – Κλαμπ Μπριζ
- 22:00 Λειψία – Αϊντχόφεν
- 22:00 Βίκινγκ – Μπάγερν
- 22:00 Βιγιαρεάλ – Νάπολι
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου
- 19:45 Φέγενορντ – Κόμο
- 19:45 ΛΑΣΚ – Λίβερπουλ
- 22:00 Ρόμα – Ρεάλ
- 22:00 Άστον Βίλα – Φενέρμπαχτσε
- 22:00 Μπόντο Γκλιμτ – Ντόρτμουντ
- 22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν
- 22:00 Μπέτις – Πόρτο
- 22:00 Σαχτάρ – ΑΕΚ
- 22:00 Σλόβαν Μπρατισλάβας – Στουτγκάρδη