STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στόρε: "Νιώθω την πίεση"

Στόρε: "Νιώθω την πίεση"
INTIME SPORTS

Ο Μίκαελ Στόρε μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, καθώς ο Πανιώνιος βρέθηκε σε άσχημη ημέρα

Ο Πανιώνιος βρέθηκε σε πολύ άσχημη ημέρα και δίκαια ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μίκαελ Στόρε.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε επίσης πως είναι λογικό να νιώθει πίεση, ωστόσο βλέπει κάποιο "φως στο τούνελ".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου: " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα πολύ φτωχό απόγευμα. Κυρίως στο πρώτο μισάωρο ήταν πολύ άσχημο για εμάς. Ειδικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχαμε μία κατάρρευση στην άμυνα και ο Μάχο μας έσωσε από περισσότερα γκολ.

Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες να παίξουν για την ομάδα με την καρδιά τους για να σώσουν το αποτέλεσμα. Φυσικά το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον όταν έχει φιλάθλους.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ και είναι πολύ βαρετό να παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο. Εξεπλάγη λίγο που ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δύο επιθετικούς κυρίως στο ένα τρίτο του γηπέδου ο ΠΑΟΚ είχε καλούς συνδυασμού και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Νιώθω την πίεση όχι μόνο μετά τον αγώνα αλλά και πριν. Είναι λογικό αυτό. Κυρίως η άμυνα μας σήμερα ήταν άσχημη αν και μπροστά είχαμε κάποιους καλούς συνδυασμούς οπότε βλέπω κάποιο φως στο τούνελ. Πρέπει να το κάνω αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα για την κορυφή
".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ