ΣΚΩΤΙΑ

Στον τελικό η Σέλτικ μετά από... 24 πέναλτι

Στον τελικό η Σέλτικ μετά από... 24 πέναλτι
ΜακΓκίτι

Η Σέλτικ πήρε την πρόκριση στον τελικό του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς, έπειτα ματς θρίλερ που κρίθηκε στο 24ο πέναλτι! (video)

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα έπειτα από τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας και των 30 της παράτασης, έτσι οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.
Ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή και είχε δοκάρι στην παράταση, εκτέλεσε το δέκατο ισοφαρίζοντας σε 5-5 και όλοι οι ποδοσφαιριστές ευστόχησαν μέχρι το 8-8. Εκεί ο Μπόρουτς απέκρουσε την εκτέλεση του Γουΐλκι, αλλά εν συνεχεία απέκρουσε και ο Ζαλούσκα αυτήν του Λούβενς, έτσι συνέχισαν να εκτελούν οι δύο ομάδες.

Μετά το 9-9 έμειναν μόνο οι τερματοφύλακες, οι οποίοι εκτέλεσαν και αμφότεροι σκόραραν για το 10-10, έτσι άρχισαν και πάλι να εκτελούν οι παίκτες με την σειρά που ξεκίνησαν την διαδικασία.

Ο Φλουντ ήταν ο πρώτος για την Νταντί, αλλά την δεύτερη φορά έστειλε την μπάλα άουτ και ο ΜακΝτόναλντ νίκησε τον Ζαλούσκα και έστειλε την Σέλτικ στον τελικό με την Ρέιντζερς.

Η διαδικασία των πέναλτι










TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ