ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μέχρι το 2024

Ο Αντριγια Ζίβκοβιτς κατά την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Αντριγια Ζίβκοβιτς κατά την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/11) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Το τυπικό μέρος της συμφωνίας του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/11).

Ο Σέρβος έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου συνοδευόμενος από τον πατέρα του, που εκτελεί και χρέη εκπροσώπου και έναν νομικό προκειμένου να επικυρωθεί η προφορική του συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση της συνεργασίας του στην οποία έφτασαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τον Μπενφίκα και το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έσπευσε να προχωρήσει στην πρόωρη επέκτασή της συνεργασίας τους.

Το νέο του τριετές συμβόλαιο θα τον καταστήσει τον καλύτερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Δικεφάλου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα του αποφέρει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Στο συμβόλαιο αυτό δεν θα μπει ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί έτσι τη δυνατότητα να αξιολογήσει αυτός την τιμή του 25χρονου μεσοεπιθετικού σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Στο video της παρουσίασης ο Σέρβος τονίζει: "Είμαι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και αυτή είναι η Τούμπα, το σπίτι μου! Θα είμαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια! Ίδια χρώματα, ίδια θρησκεία".

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ