ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ και επίσημα την Δευτέρα ο Τζάλμα Κάμπος

Ο Τζάλμα Κάμπος, πέρασε εργομετρικά, συμφώνησε σε όλα για τριετές συμβόλαιο και περιμένει πλέον την ελευθέρας του από την τουρκική Ομοσπονδία (VIDEO).

Ο Τζάλμα Κάμπος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε ο Λούμπος Μίχελ και πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες που ήταν απαραίτητες (εργομετρικά, σύνταξη συμβολαίων) για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Όλες πλην μιας. Δεν έχει φτάσει ακόμη στην Τούμπα το αποδεικτικό ελευθέρας του από την τουρκική Ομοσπονδία (ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Γκεντσλερμπιλίγκι). Αυτό αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα όταν και θα κλείσει και επίσημα αυτή η μεταγραφή. Ο 2 9χρονος Ανγκολέζος εξτρέμ θα αμείβεται με περίπου 800.000 ευρώ ετησίως, όπως έγραψε το Sport24.gr.

O Τζάλμα θα υπογράψει και θα επιστρέψει μόλις αρχίσει η προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Τζάλμα
“Η Ίντερ θα παρακολουθήσει τον Κάτσε”
Ίβιτς τριετίας, “τελείωσαν” οι Μπερμπάτοφ, Βίτορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ