PREMIER LEAGUE

Στον πάγκο της Γουίγκαν ο Στιβ Μπρους

Στον πάγκο της Γουίγκαν ο Στιβ Μπρους
Στιβ Μπρους

Ο Στιβ Μπρους είναι ο νέος προπονητής της Γουίγκαν και επίσημα μετά την υπογραφή ηγεμονικού συμβολαίου του με τους "Λάτικς"

Χρυσάφι στα πόδια του Στηβ Μπρους από τον πρόεδρο της Γουίγκαν...
Ο πρώην, πλέον, προπονητής της Μπέρμιγχαμ Στιβ Μπρους, θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Γουίγκαν για τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν, πλήρωσε αποζημίωση 3 εκατομμυρίων λιρών για να αποδεσμεύσει το Στιβ Μπρους από το συμβόλαιο που είχε με τη Μπέρμιγχαμ, δηλώνοντας μάλιστα ότι ήταν πολύ μικρό το κόστος για ένα προπονητή του βεληνεκούς του Μπρους.

" Όταν ο Πολ Τζούελ αποφάσισε να απορρίψει την πρότασή μας και να μην επιστρέψει στη Γουίγκαν απογοητεύτηκα αλλά τελικά ο Στιβ Μπρους είναι ο άνθρωπος που θέλαμε", τόνισε ο Ντέιβ Γουίλαν.

"Είμαι ενθουσιασμένος που τον αποκτήσαμε. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη απώλεια για την Μπέρμιγχαμ και μια σπουδαία μετεγγραφή για εμάς".

"Είναι ένας από τους μεγαλύτερους νέους προπονητές στον κόσμο. Θα φέρει ενθουσιασμό, γνώση και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα".

"Έχουμε καλή ομάδα τώρα και μερικούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές".

"Είμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς και τώρα με την έλευση του Στιβ Μπρους στην ομάδα ξέρω ότι θαζητήσει την απόκτηση ενός μέσου και ενός επιθετικού. Θα τον υποστηρίξω όπως ακριβώς υποστήριξα και τον Πολ Τζιούελ".

Ο Στιβ Μπρους επιστρέφει λοιπόν για να ολοκληρώσει το έργο του στη Γουίγκαν καθώς θα είναι η δεύτερη φορά που θα κάτσει στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου, με τη πρώτη του θητεία να διαρκεί μόλις επτά εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα να ξεκινά τον Απρίλιο του 2001 και να ολοκληρώνεται στις 29 Μαΐου της σεζόν 2000 - 2001.

Ο λόγος της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία των "Λάτικς" ήταν η προσφορά που δέχτηκε να αναλάβει τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας.
















TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ