CHAMPIONS LEAGUE

Στον κόσμο της η UEFA!

Στον κόσμο της η UEFA!

H UEFA παρά τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με το κατά πόσο υπήρξε... διαφάνεια στα ματς Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν δεν σκοπεύει να διεξάγει έρευνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ολλανδία οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ισχυρίζονται πως δεν υπάρχουν ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος στην αναμέτρηση των Γάλλων με τους Κροάτες".

Ως εκ τούτου, η UEFA, όπως υποστηρίζουν οι Ολλανδοί δεν προτίθεται να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες!

Σε αντίθετη κατεύθυνση αποφάσισε να κινηθεί η Ρυθμιστική Αρχή Διαδικτυακού Στοιχηματισμού στη Γαλλία προαναγγέλλοντας την διενέργεια έρευνας.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Λιόν που εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με το θέμα, που έχει πάρει τεράστια έκταση.

"Εγκρίνουμε τη διεξαγωγή έρευνας, αφού πρόκειται για μέτρο που λαμβάνεται κάθε φορά που ένα αποτέλεσμα σε αγώνα θεωρείται ασυνήθιστο.

Μας λυπεί όμως το γεγονός πως τα σχόλια δεν έχουν περιοριστεί στην αθλητική πλευρά ενός απίστευτου επιτεύγματος όχι μόνο για τη Λιόν, αλλά και το γαλλικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του" τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά μετά τo δημοσίευμα του Sport24.gr ήρθε ουσιαστικά και η επιβεβαίωση από τη Νιόν της Ελβετίας.

Στην UEFA δηλώνουν πως αντιλαμβάνονται τον θόρυβο που έχει προκληθεί, ωστόσο δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της εγκυρότητας του αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν, βάσει της αναφοράς της αρμόδιας αρχής της ομοσπονδίας σε ότι αφορά τον παράνομο στοιχηματισμό.

" Η UEFA έχει πλήρη επίγνωση τη φημολογίας που ξέσπασε αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι και τις κατηγορίες από τον Τύπο.

Προτεραιότητά μας είναι η διατήρηση του υψηλού κύρους των διοργανώσεων, όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ.

Βάσει της αναφοράς της BFDS δεν έχει να υποδείξει τίποτα το μεμπτό στο παιχνίδι του Ζάγκρεμπ" τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση της UEFA.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ