Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Ελπιδοφόρο ο Μαρκομιχάλης

Στον Ελπιδοφόρο ο Μαρκομιχάλης
ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗΣ

Μία μεταγραφική επιτυχία σημείωσε ο Ελπιδοφόρος καθώς απέκτησε Δημήτρη Μαρκομιχάλη που έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα.

Ο 30χρονος παίκτης είχε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό με την διοίκηση του συλλόγου και τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του 8ου ομίλου της Δ΄Εθνικής. Ο Μαρκομιχάλης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Ιωνικό, Άρης, Νίκη Βόλου, Ηλυσιακός, Καλλιθέα.
Νίκη Αγκαθιάς

Ο Δημήτρης Καφές, αδερφός του παίκτη της ΑΕΚ Παντελή Καφέ, θα αγωνίζεται στη Νίκη Αγκαθιάς. Ο 28χρονος επιθετικός την περασμένη σεζόν σημείωσε 24 γκολ. Ο Καφές ξεκίνησε την καριέρα του από το Αιγάλεω, ενώ πέρασε από Βέροια, Πανηλειακό και Καβάλα, πριν αγωνιστεί σε ομάδες της Δ΄Εθνικής. Αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή της Νίκης μετά τους Γιάννη Βαλδήρ, Μπάκανο, Τενεκετζή και Παπαδόπουλο.

Θήβα

Στην απόκτηση του Μιχάλη Γεωργακόπουλου προχώρησε η Θήβα. Ο 24χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν πέρσι στον Άγιο Ιερόθεο. " Ήρθα σε μία ομάδα οργανωμένη που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα πάρουμε το πρωτάθλημα", τόνισε ο παίκτης μετά την μεταγραφή του.






TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ