Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Αθηναϊκό ο Αλεξόπουλος

Στον Αθηναϊκό ο Αλεξόπουλος
αλεξοπουλος

O Aθηναϊκός ολοκλήρωσε την δεύτερη μεταγραφή την θερινή περίοδο καθώς μετά την απόκτηση του Βασίλη Λιάγκα, συμφώνησε με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο.

Ο αδερφός του άσου της ΑΕΚ Γιώργου Αλεξόπουλου, αγωνιζόταν πέρσι στη Νέα Ιωνία από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ο 29χρονος αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ηλιούπολη, Πανηλειακό, Αίαντα Σαλαμίνας, Αναγέννηση Επανομής και Μαρκό.
Μεσσηνιακός

Παρελθόν από τον Μεσσηνιακό αποτελούν οι Τάσος Εκμετζίδης και Γιάννης Κούτρης. Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν με την διοίκηση της ομάδας και έλυσαν τα συμβόλαια τους.

Ηράκλεια

"Καρέ" αποχωρήσεων από τον σύλλογο καθώς αποχώρησαν οι τερματοφύλακες Δημήτρης Παπαζούδης και Γιώργος Κασάπης και οι μέσοι Κώστας Μητκώνης και Χαρίσης Πολυχρονιάδης.

Άγιοι Ανάργυροι

Στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο 31χρονος επιθετικός πέτυχε 21 γκολ στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ με το Ηράκλειο, ενώ πριν από το Ηράκλειο είχε αγωνιστεί σε Κορωπί και Αήττητο Σπάτων.

Κορωπί

Στην πρόσληψη του Πέτρου Τσιγκούλη ως προπονητή προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός θα αρχίσει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αστέρας Ζωγράφου

Παίκτες του Αστέρα Ζωγράφου θα είναι τη νέα σεζόν οι: Xρήστος Βάσιος, Ηλίας Κολοβός, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Νίκος Δούβας, Γιάννης Παπαδημητρίου, Αχιλλέας Ρόης, Παναγιώτης Βουράκης, Χρήστος Αγγέλης, Θεοντόρ Τσέπες, Γιάννης Κοστογιάν.


















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ