ΑΡΗΣ

"Στον Άρη ο Γκαρσία με 1,3 εκατ. ευρώ"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άρης, σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ματέο Γκαρσία, με τους Θεσσαλονικείς να αποκτούν τον 24χρονο Αργεντινό αντί 1,3 εκάτ. ευρώ των 50% των δικαιωμάτων του.

Ζήτημα ωρών φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας Mozzartsport, ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε τα χέρια με τον Άρη για την πώληση του 24χρονου Αργεντινού. Συγκεκριμένα, ο Γκαρσία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους, με το ύψος των απολαβών του να ανέρχεται συνολικά στα 1.650.000 ευρώ.

Το deal των δύο πλευρών αναμένεται να φέρει στα ταμεία της σέρβικης ομάδας 1.300.000 ευρώ, ενώ όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ ο Ερυθρός Αστέρας διατηρεί ουσιαστικά το 50% των δικαιωμάτων του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 24χρονος μέσος πραγματοποίησε 24 συμμετοχές με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, σημείωσε πέντε γκολ και είχε δύο ασίστ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με τον Άρη έπαιξε σε 32 ματς, πέτυχε 11 γκολ και είχε μία ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ