ΣΤΗΜΕΝΑ

Στον ανακριτή ο Πατέρας, αναζητείται ο Ψωμιάδης

Στον ανακριτή ο Πατέρας, αναζητείται ο Ψωμιάδης
Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Αναζητείται από τις Αρχές ο Μάκης Ψωμιάδης καθώς το δικαστικό συμβούλιο έλυσε τη διαφωνία εισαγγελέα-ανακριτή. Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης μετά τον Πιλάβιο κι ο Πατέρας που δήλωσε: "δεν είναι όλοι οι διάλογοι δικοί μου". Διαβάστε στο Sport24.gr το υπόμνημα του άλλοτε παράγοντα της Καβάλας, αλλά και τους διαλόγους μεταξύ των Ψωμιάδη-Πατέρα που είχαν κυκλοφορήσει με το "κασέτα-gate".

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί για την υπόθεση με τα "στημένα παιχνίδια" ο Μάκης Ψωμιάδης καθώς το δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμα έλυσε τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα, υιοθετώντας την εισήγηση της Εισαγγελέως Αθηνάς Θεοδωροπούλου.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Ψωμιάδης είχε αφεθεί ελεύθερος μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ των δύο. Η απόφαση ανέφερε ότι θα μπορούσε να αποφυλακισθεί με εγγύηση μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.

Τελικά το βούλευμα του αναφέρει ότι θα πρέπει να τεθεί ξανά υπό κράτηση.

Ψάχνοντας τον Μάκη

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για να βρουν τον Μάκη Ψωμιάδη, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας αναζητείται από τις αρχές προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές. Μένει να δούμε αν και πάλι θα περάσουν εβδομάδες για να συλληφθεί ο Μάκης Ψωμιάδης ή θα παραδοθεί.

Διαβάστε το χρονικό της υπόθεσης Ψωμιάδη: η σύλληψη του με όλες τις λεπτομέρειες , η διαφωνία Εισαγγελέα-Ανακριτή και η απελευθέρωση του .

Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Πατέρας

Στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργιο Κασίμη, που χειρίζεται την υπόθεση για τα στημένα κατέθεσε ο Νικόλας Πατέρας τον οποίο πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης του ο Μάκης Ψωμιάδης.

Από το γραφείο του 9ου ανακριτή, Γιώργου Κασίμη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια , πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης (27/09) ο ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας.

Στον ανακριτή ο Πατέρας, αναζητείται ο Ψωμιάδης
INTIME SPORTS

Ο πρώην ισχυρός άντρας του "τριφυλλιού" βρέθηκε εκεί για να καταθέσει για τον Μάκη Ψωμιάδη καθώς ο δεύτερος τον πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισής του.

Στο κομμάτι της απολογίας του ο Μάκης Ψωμιάδης είχε ισχυριστεί για τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Νικόλα Πατέρα. Ο ανακριτής κάλεσε τον δεύτερο για να επιβεβαιώσει ό,τι ακούστηκε σχετικά με το όνομα του από τον πρώτο.

Όπως θυμάστε, μετά από την απολογία του, ο πρώην παράγοντας της Καβάλας αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση με τα στημένα (δείτε όλο το υπόμνημα Ψωμιάδη ) ενώ στη συνέχεια ξεμπέρδεψε και με την καταδικαστική απόφασης που εκκρεμούσε και τον "κρατούσε" στην ΓΑΔΑ.

Να σημειωθεί ότι Μάκης Ψωμιάδης, πέρα από τον Νικόλα Πατέρα, είχε προτείνει για να καταθέσει υπέρ του και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο ο οποίος κατέθεσε στον ανακριτή την Δευτέρα (26/9).

Πατέρας: "Απάντησα με ειλικρίνεια"

Λίγο μετά τις 14:30 ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Νικόλα Πατέρα ο οποίος φεύγοντας από τον ανακριτή δήλωσε: " Δεν είναι όλες οι συνομιλίες που ακούγονται δικές μου. Σε κάποιες δεν είμαι εγώ. Απάντησα με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του ανακριτή."

Τέλος ρωτήθηκε και για ό,τι συμβαίνει στο Παναθηναϊκό : " Θα συνεχίσω ως μέτοχος και δεν σχολιάζω τις τελευταίες εξελίξεις."

Η εμπλοκή Πατέρα στους διαλόγους

Το όνομα του Νικόλα Πατέρα είχε βρεθεί και στους περίφημους διαλόγους για τα στημένα παιχνίδα, όπου συνομιλούσε με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Θυμηθείτε μέσα από το Sport24.gr τους άκρως αποκαλυπτικούς διαλόγους που εμπλέκεται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλας Πατέρας και ο Μάκης Ψωμιάδης και τα συμπεράσματα από τα ματς που συζητούν οι δυο τους.

Οι αποκαλύψεις όμως έλεγαν να σταματήσουν και λίγες μέρες αργότερα κυκλοφόρησαν νέες συνομιλίες στις οποίες ο Μάκης Ψωμιάδης κι ο Νίκος Πατέρας μιλούν για Μαρινάκη, Μπέο, Πιλάβιο και τον Κούγια με αφορμή το προηγούμενο σκάνδαλο γνωστό και ως "κασέτα-gate".

Μέσα σε αυτούς τους διαλόγους υπάρχει και συνομιλία μεταξύ Μάκη και Σταύρου Ψωμιάδη, στην οποία αναφέρεται ότι " ο Πατέρας έχει γίνει καραγκιόζης. "

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ