ΑΕΚ

Στον αέρα το δάνειο(;)

Στον αέρα το δάνειο(;)
Χάρης Οικονομόπουλος, ΑΕΚ, δικηγόρος INTIME SPORTS

Χωρίς τον αντιπρόεδρο Χάρη Οικονομόπουλο διεξάγεται το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ξαφνικό πρόβλημα με το δάνειο λόγω λανθασμένων οικονομικών στοιχείων.

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα βρίσκεται το Δ.Σ. της ΠΑΕ, με τον αντιπρόεδρο της να είναι απών λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Απέστειλε στο διοικητικό συμβούλιο προσωπική επιστολή στην οποία αναφέρει πως υπάρχει πρόβλημα με το δάνειο καθώς του μεταφέρθηκαν λανθασμένα τα οικονομικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, είχε ενημερωθεί γραπτώς από την ΠΑΕ ΑΕΚ πως μέχρι τον Ιούλιο υπάρχουν αναμενόμενα έσοδα 1.810.000 ευρώ. Τελικά τα πραγματικό ποσό που προέκυψε μετά από έρευνα που έκανε ο ίδιος είναι μόλις 510.000! Μέχρι και χθες ήταν 650.000, αλλά διαπίστωσε ότι οι 140.000 είναι και αυτές δεσμευμένες.

Μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη, το δάνειο του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Τουρκί Αλ Σουντάιρι, βρίσκεται στον αέρα καθώς από τα 2 εκ. μόνο οι 510.000 είναι εγγυημένες προκειμένου να επιστραφούν!

Έντονος είναι ο προβληματισμός του κ. Οικονομόπουλου, μετά και τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του δανείου, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να μένει εκτεθειμένος και φυσικά την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα.

Ως πιθανή λύση, είναι η δέσμευση εσόδων της ΠΑΕ από την επόμενη σεζόν, κάτι που θα σημάνει και αρνητικό πρόσημο στα έσοδα με το καλημέρα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το δάνειο συνολικού ύψους 2 εκ. ευρώ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα σε λογαριασμό του Αλ Σουνταιρί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ