STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs

Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs
INTIME SPORTS

Δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, η οποία δεν αποκλείεται να είναι καθοριστική για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Η Stoiximan Super League μπαίνει στην τελική ευθεία ανάδειξης του πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2023/24 και την Δευτέρα (4/3) έγινε η κλήρωση των playoffs.

Δείτε ποιο είναι το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, η οποία μπορεί και να είναι καθοριστική για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία, ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League

  • ΑΕΚ - Λαμία
  • Άρης - ΠΑΟΚ
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η βαθμολογία πριν την έναρξη των playoffs

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος
Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playoffs, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ