STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Τελικός παραμονής για Κηφισιά και Παναιτωλικό, μονόδρομος το τρίποντο για τον ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα

Στιγμιότυπο από το Κηφισιά - Παναιτωλικός
Στιγμιότυπο από το Κηφισιά - Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Το Σάββατο (13/4) η Stoiximan Super League συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική των playouts, με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Παναιτωλικό σ' ένα ντέρμπι παραμονής και τον ΠΑΣ να θέλει τρίποντο στους Ζωδιμάδες απέναντι στον Αστέρα για να διατηρήσει τις ελπίδες του να παραμείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά όλα τα ματς.

Η 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League ξεκινάει το Σάββατο (13/04), με το σπουδαίο ντέρμπι παραμονής μεταξύ Κηφισιάς και Παναιτωλικού στις 20:00 στην Καισαριανή να ξεχωρίζει.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου προέρχεται από το μεγάλο διπλό 2-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και με νίκη θα ξεφύγει στο +4 και θα γίνει φαβορί για τη σωτηρία.

Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τον Βόλο στην προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην προτελευταία θέση και να χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη.

Νωρίτερα, στις 19:30, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας κοντράρονται στους Ζωσιμάδες, με τους γηπεδούχους ψάχνουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στη μάχη της παραμονής, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρας, ο οποίος μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια αναζητά το πρώτο του τρίποντο στα playouts.

Στις 17:30 ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί, που του δώσει το δικαίωμα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος, με την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκός θα ανοίξει στις 15:00 το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου

  • 15:00 Stoiximan Super League: Πανσερραϊκός - ΟΦΗ / Novasports 2HD
  • 17:30 Stoiximan Super League: Βόλος - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30 Stoiximan Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης / Novasports Prime
  • 20:00 Stoiximan Super League: Κηφισιά - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ