STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ονόματα της περσινής σεζόν που παραμένουν χωρίς ομάδα

Ο Γιαν Εμβιλά
Ο Γιαν Εμβιλά INTIME SPORTS

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα θα δώσει την ευκαιρία να βρουν ομάδα αστέρες της Stoiximan Super League που έμειναν στα αζήτητα το καλοκαίρι.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα δώσει στις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του πρώτου μισού της σεζόν.

Ταυτόχρονα, οι παίκτες που έμειναν στα... αζήτητα τους προηγούμενους μήνες θα καταφέρουν να επιστρέψουν στη δράση, αρκεί κάποια ομάδα να τους προσέξει.

Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και από την Ελλάδα, αφού ουκ ολίγοι αστέρες που πέρυσι αγωνίζονταν στη Stoiximan Super League δεν κατάφεραν να βρουν συμβόλαιο και θα το αναζητήσουν τις επόμενες ημέρες.

Το SPORT24 παρουσιάζει επτά τέτοιες περιπτώσεις.

Γιαν Εμβιλά (Ολυμπιακός, 33, Γαλλία)

Ο Γιαν Εμβιλά υπήρξε ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας σε σημείο να αγωνιστεί ακόμα και ως στόπερ όταν παρέστη ανάγκη. Ο 33χρονος Γάλλος αποχώρησε το καλοκαίρι αναζητώντας κάτι καλύτερο από το συμβόλαιο ανανέωσης που του προσέφεραν οι "ερυθρόλευκοι", όμως δεν το βρήκε και παραμένει ελεύθερος.

  • Αξία Transfermarkt: 1.500.000

Ομάρ ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ, 33, Μαρόκο)

Ο Ομάρ ελ Καντουρί στο Βόλος - ΠΑΟΚ
Ο Ομάρ ελ Καντουρί στο Βόλος - ΠΑΟΚ INTIME


Ύστερα από έξι χρόνια και τέσσερα τρόπαια στον ΠΑΟΚ, ο 33χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμού σε συνδυασμό με την ηλικία του έριξαν τίτλους τέλους σε αυτήν τη σχέση. Ο άλλοτε παίκτης της Νάπολι και της Τορίνο δεν κατάφερε να βρει ομάδα το καλοκαίρι, κάτι που ψάχνει η εταιρία του Μίνο Ράιολα στην οποία ανήκει.

  • Αξία Transfermarkt: 600.000

Ντέγιαν Ασκόβσκι (Λαμία, 31, Βόρεια Μακεδονία)

Ο Ντέγιαν Ασκόβσκι έκανε έξι συμμετοχές το φθινόπωρο με την εθνική Βόρειας Μακεδονίας. Παρότι είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία και δεν είχε ομάδα, ο 31χρονος αριστερός εξτρέμ βρισκόταν σταθερά στις επιλογές μιας ομάδας που πηγαίνει σε τελικά Euro και διεκδικεί παρουσία σε Παγκόσμια Κύπελλα.

  • Αξία Transfermarkt: 350.000

Ζερβινιό (Άρης, 36, Ακτή Ελεφαντοστού)

Ο Ζερβινιό
Ο Ζερβινιό INTIME

Ο Ζερβινιό αποθεώθηκε κατά την υπογραφή του στον Άρη, όμως σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα. Οι έντεκα συμμετοχές (412 λεπτά), το ένα γκολ κι η μία ασίστ την περσινή σεζόν δεν συνάδουν με το όνομα που "έχτισε" σε Λιλ, Άρσεναλ και Ρόμα, όμως ο άλλοτε διεθνής επιθετικός είχε προδοθεί από το σώμα του πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα.

  • Αξία Transfermarkt: 300.000

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ, 35, Σουρινάμ)

Άλλο ένα στέλεχος της κυρίαρχης ομάδας του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, που πέρυσι είχε αρκετές συμμετοχές, αλλά κυρίως ως αλλαγή. Η προχωρημένη ηλικία του τον οδήγησε κι αυτόν εκτός Τούμπας, αλλά με τις τιμές που του έπρεπαν, χωρίς αυτές να είναι αρκετές να τον οδηγήσουν στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

  • Αξία Transfermarkt: 300.000

Ιζέτ Χαΐροβιτς (Άρης, 32, Βοσνία-Ερζεγοβίνη)

Στον Άρη δεν κατάφερε να "δέσει" ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος εξελίχθηκε σε βαρίδι για τους "κιτρίνους". Από τον Δεκέμβριο του 2021 προσπάθησαν να λύσουν το συμβόλαιο, όμως τελικά το κατάφεραν το περασμένο καλοκαίρι, γλιτώνοντας έναν χρόνο. Την περσινή σεζόν πάντως, ο Χαΐροβιτς δεν αγωνίστηκε κι έτσι έμεινε στις έντεκα εμφανίσεις και τα 157 λεπτά αθροιστικά του 2021-2022.

Αξία Transfermarkt: 200.000

Τάσος Καραμάνος (Λαμία, 33, Ελλάδα)

Ο Τάσος Καραμάνος πανηγυρίζει γκολ της Λαμίας κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Τάσος Καραμάνος πανηγυρίζει γκολ της Λαμίας κόντρα στον Ατρόμητο IN TIME SPORTS


Το 2014 ο Τάσος Καραμάνος υπέγραψε στον Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο και έκτοτε δόθηκε δανεικός πίσω στους Περιστεριώτες, στον Πανιώνιο, στη Φεϊρένσε και στη Ρίο Άβε, μέχρι το 2018 να πάει στη Λαμία. Έπειτα από πέντε χρόνια στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας έμεινε ελεύθερος και από το καλοκαίρι αναζητά την επόμενη ομάδα του.

  • Αξία Transfermarkt: 100.000
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ