STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Συνέχεια στο σερί θέλει ο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψάχνουν την επιστροφή στο -1 από την κορυφή

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Την Κυριακή (25/02) ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League με πέντε αναμετρήσεις, με τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να υποδέχονται Αστέρα και Κηφισιά, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό.

Η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή (25/02) με πέντε παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό και ψάχνει να βρει αντίδραση, καθώς στα τελευταία τέσσερα ματς με Κύπελλο Ελλάδας Betsson και πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αστέρα και θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο την ουραγό Κηφισιά, η οποία δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι πράσινοι που είναι στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ θέλουν το τρίποντο για να μειώσουν τη διαφορά και να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα που μάχεται για την παραμονή υποδέχεται τον ΟΦΗ, ενώ ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Βόλο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

  • 16:30 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ / Novasports Prime
  • 17:00 Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00 Ολυμπιακός - Αστέρας / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30 Άρης - Βόλος / Novasports Prime
  • 20:00 Παναθηναϊκός - Κηφισιά / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ