STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Στις 15:00 η κλήρωση, αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε playoffs και playouts

Μονομαχία Ζίβκοβιτς - Βίντα σε ντέρμπι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ | 11 Φεβρουαρίου 2024
Μονομαχία Ζίβκοβιτς - Βίντα σε ντέρμπι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ | 11 Φεβρουαρίου 2024 INTIME SPORTS

Η Stoximan Super League ετοιμάζεται να μπει στην τελική της ευθεία αφού την Δευτέρα (04/03) στις 15:00 διεξάγεται η κλήρωση των playoffs και των playouts. Αυτά είναι τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων.

Το βράδυ της Κυριακής ήταν άκρως συναρπαστικό για το ποδοσφαιρικό κοινό αφού διεξήχθησαν ταυτόχρονα τα επτά ματς της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τα αποτελέσματά τους να φέρνουν ανακατατάξεις στην πρώτη τετράδα.

Η ισοπαλία της ΑΕΚ με 3-3 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Άρη γκρέμισε την Ένωση από την κορυφή και έφερε εκεί τον ΠΑΟΚ που πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την Λαμία, ενώ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το 2-2 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και με το 3-0 επί του Βόλου ανέβηκε εκείνος στην 3η θέση, αφήνοντας 4ους τους πράσινους.

Η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League
Η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Τώρα πλέον είναι η ώρα για το οριστικό ξεκαθάρισμα μέσω 10 καυτών έξτρα αγωνιστικών, με την κλήρωση των playoffs και των playouts να γίνεται την Δευτέρα στις 15:00. Η πρώτη κλήρωση θα διεξαχθεί στις 15:00 και ένα τέταρτο μετά θα διεξαχθούν αυτές των playouts.

Σημειώνεται πως η κλήρωση θα διεξαχθεί με υβριδικό σύστημα, ήτοι με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ αυτών για τα Playoffs και ενός για τα Playouts.

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs και playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playoffs και playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα playoffs / playouts αθροιστικά).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα playoffs / playouts αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ