STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τα μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Μονομαχία Μουκουντί - Ελ Κααμπί σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Μονομαχία Μουκουντί - Ελ Κααμπί σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League είναι κρίσιμη στη μάχη του τίτλου, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στην OPAP Arena τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να περιμένει στην Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η ώρα για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League έφτασε, με το πρόγραμμα της Κυριακής (31/03) να περιλαμβάνει δύο σπουδαία ντέρμπι που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην κούρσα της κορυφής.

Στην "OPAP Arena", η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται τον 4ο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν μόνοι πρώτοι και τους ερυθρόλευκους για να διατηρηθούν στο κόλπο του τίτλου.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός, που άρχισε εντυπωσιακά στα playoffs με εκτός έδρας νίκη (με ανατροπή) στο "Καραϊσκάκης", θέλει να κάνει το "2 στα 2" κόντρα στον ΠΑΟΚ, που μπήκε με το αριστερό στο μίνι πρωτάθλημα χάνοντας στην πρεμιέρα από τον συμπολίτη του Άρη.

Στο τρίτο χρονικά ματς της ημέρας, ο Άρης υποδέχεται στο "Βικελίδης" την Λαμία, με τους Θεσσαλονικείς να βλέπουν το ματς ως ακόμη ένα καλό τεστ ενόψει της παρουσίας τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

  • 17:00 Stoiximan Super League: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:30 Stoiximan Super League: ΑΕΚ-Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 Stoiximan Super League: Άρης-Λαμία / Novasports Prime

Η βαθμολογία των playoffs

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τα μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playoffs, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ