STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Πιθανή η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs για χάρη της Εθνικής

Στιγμιότυπο από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ EUROKINISSI

Η 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League οδεύει προς αναβολή, ώστε οι οι διεθνείς παίκτες να είναι διαθέσιμοι νωρίτερα για τον αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν. Κανονικά τα playouts στις 16 Μαρτίου.

Η Super League θα συνεδριάσει την Τετάρτη (06/03) για το αίτημα της ΕΠΟ να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος, που ξεκινούν την Κυριακή (10/03).

Ο λόγος είναι για να έχει όσο νωρίτερα γίνεται ο Γκουστάβο Πογέτ στη διάθεσή του τους Έλληνες διεθνείς για τον πολύ κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν.

Εάν δοθεί το "πράσινο φως" το διήμερο 16-17 Μαρτίου δεν θα έχουμε πιθανότατα δράση στα playoffs, ενώ δεν τίθεται ζήτημα αναβολής των playoyts, τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά στις 16 Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena το Καζακστάν στον ημιτελικό των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2024.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ