STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στις 12:00 η κρίσιμη συνάντηση του Top-6 με Μπένετ και Μπαλτάκο

Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή
Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή INTIME SPORTS

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καζάνι που βράζει και η σημερινή (12:00, LIVE από το SPORT24) συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs με τους Στίβεν Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο θα καθορίσει πολλά για το πώς θα πορευτούμε από 'δω και πέρα.

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των ομάδων των playoffs με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Στο τραπέζι θα πέσει το καυτό ζήτημα της διαιτησίας, καθώς με αποκορύφωμα τα ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Άρης - ΠΑΟΚ, έχει διαμορφωθεί μία πολεμική ατμόσφαιρα με την συχνή έκδοση ανακοινώσεων. Μία κατάσταση που ήδη προϋπήρχε πριν από την έναρξη των playoffs.

Το SPORT24 θα βρίσκεται από νωρίς στο Γουδί, προκειμένου να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την κρίσιμη συνάντηση λίγες μέρες πριν από την επανέναρξη των playoffs με την δεύτερη αγωνιστική τους.

Ποιοι θα δώσουν το παρών

Από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δρομολογήσει από νωρίς τη συμμετοχή του στη συνάντηση με στόχο να ζητήσει τρία συγκεκριμένα πράγματα ενόψει της συνέχεις στα playoffs της Stoiximan Super League.

Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανό να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης. Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να παραστούν τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για λογαριασμό της ΑΕΚ όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, συγκεντρώνει τις (συντριπτικά) περισσότερες πιθανότητες. Μην ξεχνάμε πως ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων έχει και τον θεσμικό ρόλο του προέδρου της Super League.

Παρών στη συνάντηση θα δώσει και ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος θα παρουσιάσει τις δικές του απόψεις γύρω από το ζήτημα της διαιτησίας. Αντιθέτως απών θα είναι, σίγουρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο εξωτερικό. Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρό της, Παναγιώτη Μπιλίρη.

Θυμίζουμε πως η συμμετοχή του Άρη και του Βόλου στην σύσκεψη έγινε πεδίο αντιπαράθεσης. Την Κυριακή (26/3) η Super League παρέθεσε απαντητική επιστολή του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, προς τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία τονίζεται πως υπήρχε συμφωνία για τη συμμετοχή και των έξι ομάδων των playoffs στη σύσκεψη της Δευτέρας.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των "μεγάλων" μετά το 2020 και το ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο με θέμα τις εκλογές της ΕΠΟ και τους διαιτητές των playoffs της αγωνιστικής περιόδου 2020/21. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κλίμα συναίνεσης ή θα συνεχιστεί η αντιπαράθεση. Εν αναμονή των εξελίξεων...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ