STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Παρών ο Μπέος στη συνάντηση με Μπένετ

Super League: Παρών ο Μπέος στη συνάντηση με Μπένετ
INTIME

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θα βρίσκεται στη σύσκεψη των ομάδων των playoffs με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (27/3).

Ολοκληρωτική δομή παίρνει η σύσκεψη των ομάδων των playoffs με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θα δώσει το "παρών" στη συνάντηση προκειμένου να εκθέσει τις δικές του θέσεις πάνω στο θέμα της διαιτησίας.

Ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δρομολογήσει τη συμμετοχή του στη συνάντηση με στόχο να ζητήσει τρία συγκεκριμένα πράγματα ενόψει της συνέχεις στα playoffs της Stoiximan Super League.

Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανό να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να παραστούν τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για λογαριασμό της ΑΕΚ όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αντιθέτως απών θα είναι, σίγουρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο εξωτερικό. Απομένει απλώς να διαφανεί αν η ΠΑΕ Άρης θα εκπροσωπηθεί από κάποιο άλλο στέλεχος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ