STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Μάχη στο Βικελίδης με Άρη και Ατρόμητο σ' ένα ματς που κρίνει τα playoffs

Ο Ιτούρμπε με τον Ρομπαΐλ
Ο Ιτούρμπε με τον Ρομπαΐλ EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/2) η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League, με την 24η αγωνιστική να ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/2) με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει η αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο στο Βικελίδης, με τους "κίτρινους" να θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την εξάδα και την παρουσία του στα playoffs.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Αποστόλη Τερζή είναι η απουσία του Φαμπιάνο, ο οποίος δεν βρίσκεται στη διάθεσή του καθώς θα εκτίσει δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας.

Αντίθετα, οι Περιστεριώτες δεν υπολογίζουν στον Μαυρομάτ, που έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ σταθερά απουσιάζουν οι Κλωναρίδης, Σουάρεθ και Κιβρακίδης.

Από εκεί και πέρα, στις 16:00 ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νίκαια. Οι γηπεδούχοι είναι δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και παλεύουν απέναντι στους Κρητικούς που έχουν χτίσει απόσταση ασφαλείας στις τελευταίες αγωνιστικές.

Την ίδια ώρα Λεβαδειακός και Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν στη Λιβαδειά, με τους πρώτους, που είναι ουραγοί, να παλεύουν για την παραμονή τους.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:00 Stoiximan Super League: Ιωνικός - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 16:00 Stoiximan Super League: Λεβαδειακός - Παναιτωλικός / Novasports 2HD
  • 19::30 Stoiximan Super League: Άρης - Ατρόμητος / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ