ΕΛΛΑΔΑ

Stoiximan Super League: Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία, αίτημα για διαιτητές κατηγορίας Elite στα playoffs

Stoiximan Super League: Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία, αίτημα για διαιτητές κατηγορίας Elite στα playoffs

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2022-23 ενώ επανέλαβε το αίτημα που έχει ήδη αποσταλεί στην ΕΠΟ για τον ορισμό Elite διαιτητών σε όλα τα ματς των playoffs.

Τρεις ημέρες μετά από τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την οποία ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος και στο πλαίσιο του καταρτισμού του προγράμματος των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών για τα playoffs και των τριών πρώτων για τα playouts, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Super League η επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν.

Επιπλέον, επαναλήφθηκε το αίτημα που είχε αποσταλεί επίσημα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από την περασμένη Δευτέρα (13/03), για τον ορισμό διαιτητών κατηγορίας Elite σε όλα τα τα παιχνίδια των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ανακοίνωση της Super League:

"Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League επικύρωσε τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο ορισμός των αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (1η-4η αγ.) και Stoiximan Super League Playouts (1η-3η αγ.) αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Ομόφωνα το Δ.Σ. επανέλαβε το θεσμικό αίτημα που έχει ήδη αποσταλεί επισήμως προς την ΕΠΟ από τη Δευτέρα 13/3/23, για τον ορισμό διαιτητών κατηγορίας "UEFA Elite", σε όλους τους αγώνες των Stoiximan Super League Playoffs.

Κατά τη σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές καταστάσεις χρήσης "01/07/2021 – 30/06/2022" και επίσης ομόφωνα απαλλάχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης "01/07/2021 – 30/06/2022".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ