STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής

Ο Γιώργος Λυγγερίδης
Ο Γιώργος Λυγγερίδης 24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι σε όλα τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Η Stoiximan Super League τιμά τη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχοιυ αστυνομικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών ύστερα από τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη από τη ναυτική φωτοβολίδα στα σοβαρά επεισόδια στον Ρέντη.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια αγωνιστική είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, καθώς και της ευαισθητοποίησης όλης της κοινωνίας πάνω στο εν λόγω ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: "Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, σε όλους τους αγώνες της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ