ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στόιτσκοφ: "Η Ρεάλ είναι ομάδα... losers"

Στόιτσκοφ: "Η Ρεάλ είναι ομάδα... losers"
Στοιτσκοφ

O Χρίστο Στόιτσκοφ χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως "ομάδα losers"

Ο Στόιτσκοφ θεωρεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πλέον σε... ελεύθερη πτώση στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς δεν διαθέτει παίκτες-νικητές, αλλά παίκτες-αποτυχημένους.
" Έχουν τη δυναμική μίας ομάδας που χάνει και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν τον έλεγχο. Μπορεί ως ομάδα να είναι σε θέση να διατηρήσει ένα αποτέλεσμα, δεν μπορεί όμως να ανατρέψει ένα εις βάρος της αποτέλεσμα. Στην Μπαρτσελόνα, δεν πρέπει να ανησυχούμε για τη διαφορά των πέντε βαθμών, απλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πώς θα παίρνουμε νίκες.

Πριν από ένα μήνα ετοιμάζονταν στη Μαδρίτη για να γιορτάσουν τον τίτλο. Μετά τη νίκη, όμως, στη Σαραγόσα η Μπαρτσελόνα είναι πάλι στη διεκδίκηση του ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά χρειαζόμαστε νίκες σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα και η Ρεάλ να χάσει κάποιους αγώνες. Είναι, όμως, πιθανό... Η Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη ομάδα, τους καλύτερους παίκτες και είναι πιο αποτελεσματική από τη Ρεάλ Μαδρίτης

", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος, ο οποίος είναι οπαδός της "Μπάρτσα" και δεν το κρύβει, ενώ άφησε το καλύτερο για το τέλος:

" Η Ρεάλ, μετά την αποχώρηση δύο ή τριών παικτών, έγινε ομάδα... losers. Η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα, έστω και με ένα γκολ διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας".


TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ