ΑΡΗΣ

Στοίχημα Παπαδόπουλου στα Χανιά

Στοίχημα Παπαδόπουλου στα Χανιά
INTIME SPORTS

Η εντός έδρας ισοπαλία στον τελικό παραμονής με τη Βέροια φαίνεται να προκάλεσε σύννεφα γύρω από το μέλλον του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο. Τον στηρίζει ο Λάμπρος Σκόρδας αλλά ακούστηκε και το όνομα του Σάκη Τσιώλη.

Κριτήριο για την παραμονή του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη φαίνεται να αποτελεί ο τελικός της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια σε ένα παιχνίδι τελικό παραμονής για τον Άρη φαίνεται να προκάλεσε σύννεφα γύρω από το μέλλον του 47χρονου τεχνικού. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, δείχνει να τον στηρίζει.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι ακούστηκε το όνομα του Σάκη Τσιώλη μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένων των άριστων σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών κατά την διάρκεια αλλά και μετά από το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα που το όνομά του ακούστηκε προ ημερών πως το καλοκαίρι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Άρη.

«Δεν μπορώ να πω αν θα είμαι προπονητής του Άρη, εξάλλου ο Σούλης είναι φίλος μου και δεν είναι σωστό. Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα! Εγώ την Κυριακή θα είμαι στα Χανιά είμαι προσκεκλημένος σε ένα σεμινάριο και θα είμαι εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άλλο. Απλώς θα είμαι και στο παιχνίδι.

Είναι το τελευταίο αυτό τώρα στον Άρη, το θέμα είναι να κερδίσει το παιχνίδι στα Χανιά ο Άρης και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δουν όλοι στον Άρη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τσιώλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τεχνικό τιμ του Άρη θα επιδιώξει να πετύχει την ψυχολογική τόνωση του Ανδρέα Τάτου ώστε να μπορέσει να πετύχει εν όψει των εναπομείναντων παιχνιδιών την αγωνιστική του ανύψωση.

Τέλος ο Νταβίντ Αγκάνθο που την Κυριακή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής του στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ