ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο συρτάρι λόγω κόστους ο Μιτρέα

Στο συρτάρι λόγω κόστους ο Μιτρέα

Ο Μπογκντάν Μιτρέα είναι ένας κεντρικός αμυντικός ο οποίος θεωρείται καλή περίπτωση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όμως οι απαιτήσεις της Βιτορούλ κρίνονται υπερβολικές.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν καταχωρηθεί στον Παναθηναϊκό ως μία εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, είναι ο Μπογκντάν Μιτρέα.

Ο Ρουμάνος στόπερ της Βιτορούλ έχει προταθεί από τον Γκεόργκι Χάτζι, έχει τσεκαριστεί από σκάουτερ του Τριφυλλιού και έχει κριθεί ως μία αξιόλογη περίπτωση. Άλλωστε, βρίσκεται σε καλή ηλικία, είναι αριστεροπόδαρος, ψηλός και ικανός στον αέρα, με καλή σωματοδομή, ενώ έχει έφεση στο σκοράρισμα και εσχάτως, χρίστηκε διεθνής.

Ωστόσο, το μείον για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή είναι οι απαιτήσεις της ομάδας του, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, κοστολογείται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού παραμένει προβληματική παρά την εξυγίανση που επιχειρείται, και κατά συνέπεια, δεν μπορεί να διατεθεί αυτό το ποσό για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Οπότε, ο Μιτρέα περιλαμβάνεται στη λίστα των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου, όμως, προτεραιότητα έχουν πιο εφικτές επιλογές, κυρίως από άποψης μπάτζετ.

Φυσικά, αυτές θα ενεργοποιηθούν μόνο στην περίπτωση που ο Γκόρντον Σίλντενφελντ απορρίψει την πρόταση που του έχει κατατεθεί για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου. Ο Κροάτης έχει τοποθετηθεί σε πρώτο πλάνο και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του, οι υπόλοιπες, απλώς, καταγράφονται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ