ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο ο επιθετικός

Στο προσκήνιο ο επιθετικός
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Ο Γενάρης μπαίνει σε λίγες ημέρες και στον Παναθηναϊκό φορτσάρουν για ενίσχυση κυρίως στην επιθετική γραμμή. Πληρώνονται οι παίκτες και ξεκινούν συζητήσεις για μειώσεις και αποχωρήσεις,

Μπορεί αυτές τις μέρες να μαίνεται μία διαμάχη ανάμεσα στην πράσινη ΠΑΕ και την πλευρά του Βλάση Τσάκα για την είσοδο του πρίγκιπα Φεϊζάλ στα δρώμενα του Παναθηναϊκού, παρόλα αυτά ταυτόχρονα προχωρά ο σχεδιασμός που αφορά το ρόστερ και τα μεταγραφικά ενόψει Γενάρη.

Σε αυτό θα βοηθήσει αρκετά και το γεγονός πως η ΟΥΕΦΑ απέστειλε μέρος των χρημάτων που δικαιούνται στο "τριφύλλι" από τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα στα ταμεία των πράσινων μπήκε ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ (μπορεί και λίγα παραπάνω), το οποίο αναμένεται να μοιραστεί σε παίκτες που τους οφείλονται αρκετά από πέρσι,, όμως και χρήματα για τη φετινή σεζόν.

Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, εκτός από συνεπής, θέλει να φτιάξει λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια, καθώς τις τελευταίες ημέρες χάλασε (από τη γνωστή ιστορία μετά την βαριά ήττα από την Βέροια).

Δεν αποκλείεται μέρος των χρημάτων να δοθεί σε παίκτη/παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Παναθηναϊκό και γίνεται προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία τους ή να έστω να δεχθούν μείωση.

Προχωρούν οι μεταγραφές

Ο Καζιγιάμα βρίσκεται στην Αθήνα και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή έτσι ώστε να ανακοινωθεί στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει 1-2 κινήσεις ακόμα, η μία εκ των οποίων θα είναι στην επιθετική γραμμή.

Τα ονόματα των Βασιλείου και Γιαννιώτα ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα, όμως τα χρήματα που απαιτούνται είναι αρκετά (πάνω από 200.000 ευρώ), οπότε δεν αποκλείεται να πάμε σε λύση που γνωρίζει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και δεν στοιχίζει πολλά.

Πάντως οι πράσινοι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην ελληνική αγορά για συμφωνίες είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ