ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του τάχθηκε στο πλευρό του ΠΑΟΚ για τις θέσεις που κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς σχετικά με την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ σχετικά με τις αλλαγές που απαιτούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως η αναβάθμιση της αξιοπιστίας θα έρθει μέσα από διευρυμένες συνεργασίες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις ουσιαστικές προτάσεις της για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί με εκτενείς εισηγήσεις για ουσιαστικές αλλαγές, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για τη θεσμική αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό και με την επαναδιαμόρφωση των σχέσεων Πολιτείας ΕΠΟ, με σκοπό τον περιορισμό της ανέλεγκτης δράσης προσώπων και συμφερόντων και την καλώς εννοουμένη εφαρμογή του αυτοδιοίκητου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει σαφή και διατυπωμένη βούληση να συμβάλει στη λήψη πρωτοβουλιών και να συμμετέχει σε διαδικασίες για την αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που στόχο θα έχουν την κατάργηση των παθογενειών που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Η αναβάθμιση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έλθει μόνο μέσα από διευρυμένες συνεργασίες και δράσεις που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ