ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Στο νοσοκομείο ο Χριστοδουλόπουλος

Στο νοσοκομείο ο Χριστοδουλόπουλος
ΕΠΣΑ

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος της Ιεράπολης νοσηλεύεται στο 7ο θεραπευτήριο Αθηνών μετά την κατάρρευση του στον αγώνα με τον Ηφαιστο

Ο 32χρονος αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως ο γιατρός του αγώνα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει με σκοπό να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, για να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.
Προσπαθώντας να επικοινωνήσουμε με τους γιατρούς που έχουν αναλάβει τον άτυχο ποδοσφαιριστή, οι υπεύθυνοι του έβδομου θεραπευτηρίου Αθηνών δε μας έδωσαν την παραμικρή πληροφορία (βάσει καταστατικού του νοσοκομείου), ως μη μέλη της οικογένειας του. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως έκαναν λόγο για καρδιακή προβολή ελαφριάς μορφής.

Πάντως δεδομένου ότι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις (πιθανότατα όχι ολοκληρωμένες), με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το περιστατικό με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Εύβοια, γεγονός το οποίο είχε επισπεύσει τις διαδικασίες για την κάρτα υγείας του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που ακόμα βρίσκεται σε κάποια…συρτάρια. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να συμβεί για να προστατευτούν τα νεαρά παιδιά που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

Νωπές είναι οι μνήμες μας εξάλλου και από τον θάνατο του Αντόνιο Πουέρτα…









TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ