ΟΦΗ

Στο Κατάρ ο Πουλινάκης

Στο Κατάρ ο Πουλινάκης

Στο Κατάρ βρίσκεται από την Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, προσκεκλημένος ακαδημίας με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης βρίσκεται από την Πέμπτη στο Κατάρ προσκεκλημένος του εκπαιδευτικού κέντρου ποδοσφαίρου Aspire Academy, συνοδευόμενος από τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ κ Πάνο Κατσαΐτη.

Ο κ. Πουλινάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της Aspire, κ. Ιβάν Μπράβο για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την πιθανότητα συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΦΗ με την κορυφαία ακαδημία ποδοσφαίρου του κόσμου.

Εκτός από ποδοσφαιρική ακαδημία, η Aspire είναι και ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα του κόσμου. Ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάλκε και Ζενίτ πραγματοποιούν τις χειμερινές τους προετοιμασίες στις εγκαταστάσεις της οι οποίες φιλοξενούν, διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου και καλύπτουν τις προπονητικές ανάγκες όλων των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου του Κατάρ.

Μετά την συνάντηση με τον κ.Μπράβο, η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ παρευρέθηκε σε εκδήλωση οργανωμένη από την Aspire για την παρουσίαση του βιβλίου «So many world cups so many stories» (Τόσα παγκόσμια κύπελλα τόσες ιστορίες) του συγγραφέα και εκδότη της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας AS, Αλφρέντο Ρελάνο.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο Μάνθος Πουλινάκης δήλωσε στην επίσημο ιστοσελίδα του ΟΦΗ και στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Kass: "Είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ να βλέπουμε πως λειτουργεί η πραγματική ανάπτυξη των υποδομών και των ακαδημιών. Έχω πει πολλές φορές ότι το μέλλον μας βρίσκεται στις ακαδημίες μας και στις ομάδες Κ20, Κ17 και κ15. Δεν αναφέρομαι μόνο σε θέματα «αγωνιστικά» αλλά και σε θέματα παιδείας. Εδώ στο Κατάρ κάνουν πράξη το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο κάτι παρόμοιο με την Aspire. Με βάση τα όσα είδα στο Κατάρ, την τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή των γηπέδων και την άψογη οργάνωση του Κράτους του Κατάρ, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα είναι μια ιδιαίτερη και καταπληκτική διοργάνωση".

Ο κ Πουλινάκης συναντήθηκε και με τον καθηγητή Βάλτερ ντι Σάλβο, διευθυντή Ποδοσφαιρικών επιστημών και απόδοσης της Aspire, όπου ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και την επιστήμη της φυσικής ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον κ. Ιβάν Μπράβο και τον κ. Βάρντ Αμπντάλα, διευθυντή marketing της Aspire για την πρόσκληση και την φιλοξενία.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ