ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στο επίκεντρο ο Παπαδόπουλος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο περιθώριο της σημερινής του βράβευσης για το Best Goal της 30ης αγωνιστικής βρέθηκε στο επίκεντρο όσον αφορά το μέλλον του στον Πανθρακικό.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο στο περιθώριο της σημερινής του βράβευσης για το Best Goal της 30ης αγωνιστικής.

Του γκολ που σημείωσε απέναντι στην Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή στην 30η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το πέρας της βράβευσης όταν ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού στην φετινή αγωνιστική περιόδου όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα της Κομοτηνής αρκέστηκε στο: "Θα δούμε".

Κι όσο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός, Τάσο Καραολάνη, λίγα λεπτά νωρίτερα είχε τονίσει: " Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να έχουμε και την ερχόμενη σεζόν τον Δημήτρη Παπαδόπουλο".

Αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός μετά την βράβευση του "Παπ" δήλωσε: " Ευχαριστώ τον Δημήτρη και όλους τους συμπαίχτες του για την προσφορά τους την φετινή αγωνιστική περίοδο και την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η Διοίκηση. Εύχομαι στον ίδιο ανάλογες επιτυχίες με υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Ήταν ένα όμορφο γκολ το οποίο βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης. Βέβαια ο Δημήτρης μέσα στην χρονιά πέτυχε και άλλα τέρματα τα οποία μας βοήθησαν. Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας και την επόμενη σαιζόν".

Κι όσο για τον έμπειρο επιθετικό σημείωσε: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ψήφισαν το δικό μου γκολ ως το καλύτερο της 30ης αγωνιστικής.

Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω με αυτό το γκολ αλλά και με τα άλλα που σημείωσα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Υπήρχαν περιθώρια να πάμε και καλύτερα και να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Το τέρμα θα ήθελα να το αφιερώσω στον κ. Καραολάνη γιατί είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και δίπλα στην Κομοτηνή και βοηθάει τον κόσμο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ