ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 9 Μαΐου η φιέστα

Στις 9 Μαΐου η φιέστα
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη 9 Μαΐου θα γίνει η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιθανός αντίπαλος (δεν έχει ανακοινωθεί) ο Ερυθρός Αστέρας. Την Τρίτη (24/4) η κοινή συνέντευξη Τύπου Μαρινάκη-Σπανού

Την Τετάρτη 9 Μαΐου το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα φορέσει τα γιορτινά του, καθώς εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός θα κάνει την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στόχος όλων φυσικά στην "ερυθρόλευκη" ομάδα είναι η φιέστα να συνδυαστεί και με την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου αυτού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσον αφορά τον αντίπαλο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο μέσα στις σκέψεις είναι να γίνει ο αγώνας-φιέστα με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι το οποίο θα γνωστοποιηθεί προσεχώς από τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα οι ετοιμασίες συνεχίζονται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Για τον λόγο αυτό την προσεχή Τρίτη (24/4) στις 17.00 θα δοθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο κοινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του προέδρου του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού.

Στην συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν και οι προπονητές αλλά και οι αρχηγοί των δυο ομάδων ενώ καλεσμένος θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου δεν έχει σχέση με την διοργανώτρια αρχή την ΕΠΟ, η οποία με την σειρά της θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου με τους προπονητές του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου την Παρασκευή (27/4) στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ