ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 24 Ιουνίου η παρουσίαση του Γκουαρντιόλα από την Μπάγερν

Στις 24 Ιουνίου η παρουσίαση του Γκουαρντιόλα από την Μπάγερν

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου, προγραμματίστηκε η παρουσίαση και η συνέντευξη τύπου του νέου τεχνικού της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα. Στις 26 και 27 Ιουνίου, η γερμανική ομάδα θα πραγματοποιήσει δυο ανοιχτές προπονήσεις, ώστε ο κόσμος να χειροκροτήσει παίκτες και προπονητή.

Σύμφωνα με τη γερμανική "Bild", η παρουσίαση του Πεπ Γκουαρντιόλα από την Μπάγερν Μονάχου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Ο νέος τεχνικός της Μπάγερν, έχει υπογράψει με την ομάδα από το Δεκέμβριο του 2012, ενώ όλο αυτό το διάστημα, μελετούσε εντατικά Γερμανικά.

Μαζί με τον Γκουαρντιόλα, η Μπάγερν θα παρουσιάσει και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που θα έχει μαζί του ο Ισπανός προπονητής.

Πάνω από 350 δημοσιογράφοι, θα πλημμυρίσουν την αίθουσα τύπου του "Alianz Arena", όπου ο Γκουαρντιόλα θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής των Βαυβαρών.

Μάλιστα, η ομάδα έχει οργανώσει και δυο ανοιχτές προπονήσεις για το κοινό στις 26 και 27 Ιουνίου, προκειμένου ο κόσμος να χειροκροτήσει τους παίκτες, αλλά και το νέο τεχνικό.

Αυτό είναι κάτι που ο Γκουαρντιόλα δεν έκανε ποτέ στα 4 χρόνια που ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα. Η είσοδος για το κοινό θα είναι 5 ευρώ και αναμένεται το γήπεδο να γεμίσει, με το κόσμο να είναι ενθουσιασμένος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερν Μονάχου έχει συμφωνήσει να δώσει φιλικό παιχνίδι με την πρώην ομάδα του Γκουαρντιόλα, Μπαρτσελόνα, στις 24 Ιουλίου, ματς το οποίο αναμένεται να είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ