ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF ο Ολυμπιακός

Στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF ο Ολυμπιακός

Πάντα δίπλα στις προσπάθειες της UNICEF ο Ολυμπιακός, που στηρίζει τον φετινό Ραδιομαραθώνιο και αντιπροσωπεία του βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (3/4).

Συνέντευξη Τύπου διοργάνωσε την Πέμπτη (3/4) η UNICEF σχετικά με τον φετινό Ραδιομαραθώνιο. Εκεί ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έκανε γνωστή την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να διαθέσει ο Ολυμπιακός όλα τα έσοδα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (13/4) στον Οργανισμό.

Ο Σάμαρης μίλησε για αυτή μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τη UNICEF, αλλά και για τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό και τη στήριξη του έργου της.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της UNICEF για την πρόσκληση. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σήμερα εδώ εκ μέρους του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως γνωρίζετε συνεργάζεται με τη UNICEF για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή η πρωτοβουλία είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και έχει μεγάλο διεθνή αντίκτυπο.

Είναι ειλικρινά μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να φοράμε την ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα με το λογότυπο της UNICEF. Αυτή η συνεργασία, που όπως έχει πει και ο Πρόεδρος μας ο κ. Μαρινάκης, μεταφέρει σε ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα ότι πέρα από την Ελλάδα της κρίσης και των δυσκολιών υπάρχει και η Ελλάδα της προσφοράς.

Στον Ραδιομαραθώνιο της Τρίτης είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας για τον ιερό σκοπό της UNICEF. Δυστυχώς το νερό, το φαγητό και η υγεία, πράγματα αυτονόητα, δεν είναι δεδομένα για όλα τα παιδιά του κόσμου. Πρέπει να γίνουν όμως.

Στηρίζοντας την εκστρατεία της UNICEF βοηθάμε προς αυτή την κατεύθυνση και σώζουμε τη ζωή χιλιάδων παιδιών. Οποιαδήποτε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, βοηθάει στην προστασία των παιδιών από την πείνα και τις ασθένειες που απειλούν τη ζωή και την υγεία τους.

Eμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό της UNICEF για όλα τα παιδιά του κόσμου!"

Η Εθνική Ελληνική Επιτροπή της UNICEF παρουσίασε, συν τοις άλλοις, την ετήσια έκθεση "Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2014 - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά", που συντάχθηκε για λογαριασμό της σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και σκιαγραφεί την κατάσταση των παιδιών στη χώρα μας σήμερα, καθώς και το μεγάλο της ετήσιο Ραδιομαραθώνιο για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο Γεν. Διευθυντής κ. Ηλίας Λυμπέρης, ο καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημοσθένης Δασκαλάκης, ο Υπεύθυνος της Δημόσιας Ραδιοφωνίας κ. Θανάσης Γεωργακόπουλος, ο καθηγητής του Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης, κ. Παντελής Ζούρας, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θάνος Ορφανός, εκπρόσωποι των ιδιωτικών ραδιοσταθμών και προσωπικότητες που στηρίζουν τον Ραδιομαραθώνιο.

Παρόντες από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πέραν του Ανδρέα Σάμαρη ήταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς, και ο κ. Βασίλης Τοκάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τη συνέντευξη Τύπου επίσης παρακολούθησαν παιδάκια από την Παιδαγωγική Πειραιά, τα οποία κρατώντας σχέδια (ένα περιστέρι, σταγόνες νερού, το σήμα της ειρήνης), εκφώνησαν ένα σύνθημα υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών και τις βασικές τους ανάγκες: Υγεία, Νερό, Φαγητό!

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ένα τραγούδι από παιδιά της Λεοντείου, τα οποία ζήτησαν για όλο τον κόσμο ένα καλύτερο μέλλον!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει ότι όλα τα έσοδα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μετά το οποίο θα ακολουθήσει η φιέστα-εορτασμός για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, θα διατεθούν στη UNICEF.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Παρασκευή 04/04 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, από την Δευτέρα 7/4 έως και την Παρασκευή 11/4 από τις 10.00 έως 18:00, το Σάββατο 12/4 από 10:00 έως 16:00 και την Κυριακή 13/4 από 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια διατίθενται και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 03/04 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@Ηome (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5 €, 10 €, 15 €, 20 € & 50 € (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για αγορά εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ