ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στηρίζει Παράσχο ο Χριστοβασίλης

Κούσας

Την απόλυτη στήριξη της διοίκησης έχει ο Γιώργος Παράσχος. Ανανεώνει μέχρι το 2012 ο Κούσας

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τελευταίο αυτό με τον Λεβαδειακό εντός έδρας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως κινδυνεύει η θέση του Γιώργου Παράσχου.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος στο πλαίσιο της κλήρωσης του Κυπέλλου στήριξε ανοικτά τον Παράσχο.




“Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ποτέ δεν κάνω βεβιασμένες κινήσεις. Δεν νομίζω ότι η απομάκρυνση του προπονητή θα βοηθήσει την ομάδα. Εξάλλου αν οι παίκτες χάνουν ευκαιρίες μπροστά από το τέρμα, ο προπονητής τι μπορεί να κάνει;”




Κούσας μέχρι το 2012



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα SportDay, ο Γιώργος Κούσας συμφώνησε προφορικά με την διοίκηση του ΠΑΣ, και μέσα την εβδομάδα θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ