ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στηρίζει Γκόμες η διοίκηση

Στηρίζει Γκόμες η διοίκηση
γκομες

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Μάριο Γκόμες όμως με δηλώσεις του ο Γιώργος Μποροβήλος τον στήριξε

Ο λόγος είναι απλός. Οι "μουρμούρες" των ιθυνόντων του Αστέρα Τρίπολης για τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας έφτασαν στα αυτιά του Αργεντινού τεχνικού που δεν δίστασε να παραιτηθεί.
Από την πλευρά τους, οι διοικούντες της ομάδας της Αρκαδίας θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον Γκόμες και προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη.

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, όμως το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό αν τελικά ο Αστέρας θα πορευτεί με τον ίδιο προπονητή ή θα γίνει η δεύτερη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας που θα αλλάξει τεχνικό.

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον era sport ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μπροβήλος μίλησε για την πορεία της ομάδας, και την παραμονή του Γκόμες.

"Κάθε ομάδα οφείλει να κάνει απολογισμό σε κάθε αγωνιστική. Οι ιδιοκτήτες είδαν το παιχνίδι στην Καβάλα όπως και το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στη Λάρισα. Έγινε ένα meeting με τον προπονητή, υπήρξε σφαιρική ενημέρωση για όλα τα θέματα και οι ιδιοκτήτες δήλωσαν πως υποστηρίζουν τον προπονητή καθώς θεωρούν ότι οι τέσσερις βαθμοί είναι καλή συγκομιδή.

Ο Μάριο Γκόμεζ μένει, ήρθε στην Ελλάδα για να δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει ψηλά τον Αστέρα. Το γεγονός ότι έγινε αυτή η συνάντηση δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο προπονητής. Είναι ακόμα νωρίς και λόγω της ζέστης καμία ομάδα της Super League δεν είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Συνεχίζουμε με αυτόν τον προπονητή, τον στηρίζουμε ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται"

.

Για το επεισόδιο που έγινε στο παιχνίδι Ηρακλής- Άρης είπε:

"Δεν είμαστε ευτυχείς για αυτό το γεγονός, το καταδικάζουμε, θέλουμε οικογένειες στο γήπεδο, θα το συζητήσουμε και στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης και θα κάνουμε ότι μπορεί για να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό καθώς στόχος μας είναι η καταπολέμηση της βίας που είναι ο νούμερο ένα εχθρός του προϊόντος μας".










TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ