ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Μαντιντά

FC Barcelona's  Neymar, from Brazil, scores against Celta Vigo's Levy Madinda during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 26, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar, from Brazil, scores against Celta Vigo's Levy Madinda during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 26, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο 25χρονος Γκαμπονέζος μέσος, Λεβί Μαντιντά, είναι στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα κι αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή μετά τους Πασαλίδη και Ντάνι Πιτσίν. Στη λίστα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Ντιέγκο Κάρλος. (videos)

Από την Ισπανία θα προέλθει - όπως όλα δείχνουν - και η τρίτη μεταγραφή (όπως και η δεύτερη) του Αστέρα μετά τον Ντάνι Πιτσίν, ο οποίος έκλεισε στην ομάδα της Τρίπολης από την Σεμπαστιάν ντε λος Ρέγες και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, ο οποίος ήρθε ορμώμενος εξ' Αιγινιακού.

Ο 25χρονος Γκαμπονέζος μέσος, Λεβί Μαντιντά, είναι στην Τρίπολη κι αναμένεται να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των "κιτρινομπλέ".

Ο Μαντιντά γεννήθηκε στις 11 Ιούνη του 1992 στην πρωτεύουσα της Γκαμπόν, Λιμπρεβίλ, και από το 2010 εντάθηκε στα τμήματα υποδομής της Θέλτα. Το 2012 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Γαλιθιάνων, ενώ τη σεζόν που μόλις τελείωσε υπήρξε συμπαίκτης του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στην Ταραγόνα (στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Βίγκο). Ο Λεβί Μαντιντά είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, Γκαμπόν.

Στη λίστα των Αρκάδων βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 29χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Ντιέγκο Κάρλος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντούκε ντε Κασίας και το 2010 αγωνίστηκε στην Κορίνθιανς ντε Αλαγκοάνο. Την επόμενη σεζόν (2011) ήρθε στην Ευρώπη και τη Ρωσία για λογαριασμό της Νίζνι και το 2012 άλλαξε ομάδα, αλλά έμεινε στην ίδια χώρα (Λουχ-Ενεργκίγια Βλαντιβοστόκ). Την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΟΥΦΑ, πάλι στη Ρωσία.

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ