Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Θήβα ο Σωτήρης Παναούλης

Στην Θήβα ο Σωτήρης Παναούλης
New Image

Την δεύτερη μεταγραφή της ανακοίνωσε η Θήβα καθώς συμφώνησε με τον Σωτήρη Παναούλη.

Ο 22χρονος αμυντικός σε δηλώσεις του για την μεταγραφή του τόνισε: " Eίμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι για την ομάδα της πόλης μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να επιτύχει τους στόχους της και να κερδίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική".

ΠΑΟΔ

Οι ανανεώσεις παικτών είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας του ΠΑΟΔ. Στην διοίκηση επιθυμούν να διατηρήσουν τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα την φετινή σεζόν. Ο Παναγιώτης Νίτσης είναι ο πρώτος που επιθυμούν στην διοίκηση να παραμείνει όπως και ο Γιάννης Τεστέμπασης. Μετά θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Γιούχτας

Την φανέλα του Γιούχτα θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Μιχάλης Πετράκης. Ο παίκτης συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας των Αχαρνών και σημειώθηκε ταύτιση απόψεων. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και με άλλες ανακοινώσεις παικτών.

Αετός Σκύδρας


Τον 16χρονο Δημήτρη Τσίλη ανακοίνωσε ο Αετός Σκύδρας. Ο ταλαντούχος παίκτης αγωνίζονταν στην Α.Ε Ποντίων Βέροιας. Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν μετά την επιστροφή του Γιάννη Ναυρινιάδη από το εξωτερικό.










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ