ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη ο Στέφενς

Στην Θεσσαλονίκη ο Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήρθε την Τετάρτη (12/6) στην Θεσσαλονίκη, όπως όλα δείχνουν για να επικυρώσει την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός προπονητής που είχε νέες επαφές το τελευταίο διάστημα με τον Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός του "Δικεφάλου".

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον γιο και ατζέντη του, Μάικλ Στέφενς, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τις συζητήσεις του πατέρα του με τον ΠΑΟΚ, αλλά το πιθανότερο είναι να βρίσκεται εδώ και να τον συνοδεύει στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο Χουμπ Στέφενς βρίσκεται στο "Μακεδονία Παλάς".

Στην ιστοσελίδα " paokweb.gr", μάλιστα, δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες από την άφιξη του Στέφενς.

Στην Θεσσαλονίκη ο Στέφενς
Στην Θεσσαλονίκη ο Στέφενς

O Στέφενς ήρθε με πτήση από το Ντίσελντορφ λίγο μετά τις 16.00 και η ΠΑΕ από τη μεριά της δεν θέλησε να διαψεύσει την άφιξη του, κάτι που φυσικά θα ήταν δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχουν φωτογραφίες. Το μόνο που ουσιαστικά σχολίασαν ότι είναι μια εσωτερική διαδικασία αυτής της εύρεσης προπονητής και ότι ακόμη δεν έχει υπογράψει με κανέναν συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ