ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Λίμα

Στην Θεσσαλονίκη ο Λίμα
INTIME SPORTS

Δεδομένης της σημερινής επίσημης πρώτης του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Πάμπλο Λίμα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.

Κίνηση με την οποία ο διεθνής Ουρουγουανός αμυντικός απέδειξε ότι είναι κύριος για μία ακόμη φορά δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2012.

Ο Λίμα εξάλλου παρά τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ήταν από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που δεν προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής.

Ωστόσο αυτό που απομένει να φανεί είναι αν το απόγευμα στις 19:00 θα δώσει το παρών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στην επίσημη πρώτη του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο ή μέχρι εκείνο το σημείο θα έχει λύσει το συμβόλαιό του.

Κι αυτό γιατί όπως είναι γνωστό από χθες ο Λίμα αν και έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αργεντίνικης Κολόν Σάντα Φε θεωρείται ποδοσφαιριστής της.

Και όχι μόνο αυτό αλλά διευκρινίζεται ότι τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στα γραφεία της για να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Όσο για την σημερινή επίσημη πρώτη του Ηρακλή θα γίνει υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Φράγκου και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να φοράνε φανέλες με το έμβλημα με τον Ημίθεο στο στήθος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ