ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Διαμαντάκος

Στην Θεσσαλονίκη ο Διαμαντάκος
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έφθασε στην Θεσσαλονίκη για να έχει τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του από τον Ολυμπιακό

Με σκοπό την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στον Άρη ο Δημήτρης Διαμαντάκος έφθασε στην Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος διεθνής επιθετικός ταξίδεψε οδικώς από την Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπό του για τις τελικές συζητήσεις ώστε αύριο Πέμπτη να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λούκας Αλκαράθ.

Η έλευση του Διαμαντάκου φανερώνει ότι το θέμα της εξασφάλισης της ασφαλιστικής ενημερότητας είναι τυπικό και ουσιαστικά τελειωμένο για να ανοίξει ο δρόμος των όποιων μεταγραφικών κινήσεων.

Σε αντίθεση με τον Διαμαντάκο δύσκολα να έρθει με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Άρη ο Ανδρέας Τάτος που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κατηφορίσει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ χάρη και στην παρουσία του Γιάννη Πετράκη.

Ερωτηματικό αποτελεί και το ενδεχόμενο δανεισμού του Γιάννη Ζαραδούκα που θα εξαρτηθεί και με μία άλλη περίπτωση που εξετάζουν στον Άρη επίσης ποδοσφαιριστή γεννημένου πριν την 1/1/1988. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση μόνο ενός ποδοσφαιριστή αυτής της ηλικίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ