ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στην τελική ευθεία η πώληση

Στην τελική ευθεία η πώληση
Γήπεδο

Την αισιοδοξία του για την πώληση του πακέτου των μετοχών της Λίβερπουλ σε όμιλο επιχειρηματιών από το Ντουμπάι, εξέφρασε ο Ρικ Πάρι.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "κόκκινων" τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά.
" Γίνεται σημαντική δουλειά και από τις δύο πλευρές. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα έχουμε να πούμε κάτι. Βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία που αφορά την νομική δουλειά", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:"

Εξετάζουν τα βιβλία και είναι ικανοποιημένοι που όλα είναι καλά.Σημαντικό κομμάτι είναι και το νέο γήπεδο που αποτελεί σημαντικό μέρος του σχεδίου για όλους.Όλα δείχνουν θετικά και είμαι αισιόδοξος".

Καταλήγοντας στο ίδιο θέμα εξάλλου είπε:" Θα μας βοηθήσουν να πάμε σε άλλο επίπεδο. Το μοντέλο της επένδυσης με το νέο γήπεδο στο επίκεντρο, βασίζεται στην επιτυχία και πρέπει να επενδύσεις για να παραμείνεις στην κορυφή.

Δεν πρόκειται για την άμεση αγορά παικτών για να είναι επιτυχημένη η επόμενη σεζόν. Είναι για να διασφαλιστεί ένα μοντέλο, για μακροχρόνια επιτυχία".






TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ