ΑΡΗΣ

Στην τελική ευθεία για Ρεγκέιρο

Στην τελική ευθεία για Ρεγκέιρο
ρεγκειρο

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται το μεσημέρι της Πέμπτης ο διεθνής Ουρουγουανός Μάριο Ρεγκέιρο της Βαλένθια

Ο Ρεγκέιρο αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Άρη όλες αυτές τις τελευταίες μέρες. Ο αυριανός ερχομός του στην Θεσσαλονίκη έχει να κάνει ώστε να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.
Την στιγμή αυτή η ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρεγκέιρο για συμβόλαιο δύο ετών. Σύμφωνα με αυτές σε περίπτωση που τακτοποιηθούν και οι εναπομείναντες τελευταίες λεπτομέρειες στον πρώτο χρόνο, την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα ανήκει ουσιαστικά και στην Βαλένθια.

Αισιοδοξία και για Γκαρσία

Ένα από τα θέματα στο οποίο αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη ακόμα και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι της επέκτασης του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με το υπάρχον του να λήγει το επόμενο του 2009. Αυτό γιατί ο εκπρόσωπός του Λουτσιάνο Καπικιόνι αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκης για συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και την επίτευξη συμφωνίας.

Δεν ξεχνά τον Σηφάκη

Στα υπόψη της ομάδας του Άρη είναι πάντα και ο διεθνής τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Σηφάκης, για τον οποίο επίσης αναμένονται εξελίξεις από μέρα σε μέρα. Και στην δική του περίπτωση υπάρχει αισιοδοξία δεδομένης της κοινής επιθυμίας για συνεργασία.

Τυχερός στην ατυχία του ο Ρονάλντο

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας και η σημερινή μέρα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Ο Κίκε Ερνάντεθ είδε προς ικανοποίησή του σήμερα το πρωί τους Νέτο, Λέμπο και Ντελόρτε να τίθενται στην διάθεσή του.

Όσο για τα ευχάριστα σημερινά νέα ήρθαν από το υπερηχογράφημα που υποβλήθηκε ο Ρονάλντο Γκιάρο. Το αποτέλεσμα του διαφοροποίησε το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί από χθες σχετικά με τον τραυματισμό του για θλάση και απουσίας του για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με αυτό ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη με συντηρητικό πρόγραμμα αλλά και την κατάλληλη αγωγή μπορεί να επανακάμψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι της Κυριακής στο Τιρόλο με τη Σλόβαν Λίμπερετς.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ