STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στην συνεδρίαση της Λίγκας Αλαφούζος, Μαρινάκης

Στην συνεδρίαση της Λίγκας Αλαφούζος, Μαρινάκης

Για πρώτη φορά οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος έδωσαν το παρών στην Super League όπου διεξήχθη το προγραμματισμένο Δ.Σ. Αναχώρησε και είπε "Όλα καλά" ο πρόεδρος των πράσινων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League είχε προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 3.00μ.μ. αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι οι δυο ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών. Από το πράσινο στρατόπεδο έβγαινε τις προηγούμενες μέρες πως ίσως πλην του Κωνσταντίνου παραβρεθεί και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ ο οποίος και ήταν εκεί από την ώρα έναρξης του Δ.Σ.

Σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος έφτασε σχεδόν μια ώρα αργότερα προκειμένου να πάρει και αυτός μέρος στο Δ.Σ. Επίσης παρών ήταν από την αρχή και ο Ζήσης Βρύζας, μια μέρα μετά τον επεισοδιακό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης για το Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Προτάσεις για την αναβάθμιση του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 15.

2. Προτάσεις του Συνεταιρισμού προς την Ε.Π.Ο. αναφορικά με την τροποποίηση του Καταστατικού & των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.

3. Κατανομή σε τακτικούς και αναπληρωματικούς των διαιτητών που έχει εκλέξει η Super League στην Α' Ε.Ε.Ο.Δ. και στο Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με το από 24/3/2014 έγγραφο αίτημα της Ε.Π.Ο.

4. Ενημέρωση αναφορικά με τη σύσταση Β’ Ομάδων των ΠΑΕ της Super League.

5. Διάφορα".

Οι φωνές και το "Όλα καλά" του Αλαφούζου

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ακούστηκαν φωνές και υπήρξε κάποια ένταση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι φωνές ήταν από την πλευρά του Βασίλη Κωνσταντίνου. Λίγο πριν τις 5.30μ.μ. ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε από το Δ.Σ. έχοντας καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για περίπου μιάμιση ώρα και κατά την αποχώρηση του σε ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους είπε: "Όλα καλά".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ