FOOTBALL LEAGUE

Στην Ρόδο ανοίγει η αυλαία

Στην Ρόδο ανοίγει η αυλαία
ρόδος κοσμος οπαδοί

Η Ρόδος υποδέχεται την πρωτοπόρο Κέρκυρα το Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Β’ Εθνικής

Η Ρόδος θέλει να πάρει τη νίκη, ύστερα από πέντε αγωνιστικές και να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα επιθυμεί να παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της προς την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.
Από εκεί και πέρα, σημαντικά παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή. Στο γήπεδο του Ελληνικού, ο Εθνικός θα υποδεχθεί την Δόξα Δράμας, ο Εθνικός Αστέρας φιλοξενείται στη Φυλή από τον Θρασύβουλο, ενώ αγώνας που θα κρίνει πολλά κυρίως για τους γηπεδούχους είναι αυτός μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Παναιτωλικού στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθεί με τον Διαγόρα, η Καλαμάτα θα παίξει με την Ηλιούπολη, ενώ ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα.

Η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα. Στην Καρδίτσα, η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχθεί το Αιγάλεω και στη Νεάπολη ο Ιωνικός θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο (5/12)

Ρόδος – Κέρκυρα (15:00, ET3)

Κυριακή (6/12)

Εθνικός – Δόξα Δράμας Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός Καλαμάτα – Ηλιούπολη Ολυμπιακός Βόλου – Διαγόρας Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας

Οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00

Δευτέρα (7/12)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγάλεω (18:00, ET3) Ιωνικός – ΟΦΗ (19:00, CONNX)




















TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ