ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στην Παλμέιρας ο Κεϊρίσον

Στην Παλμέιρας ο Κεϊρίσον
κεϊρίσον

Η Παλμέιρας πραγματοποίησε μια σπουδαία μετεγγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε τον Κεϊρίσον από την Κοριτίμπα

Ο 20άχρονος στράικερ είναι από τα νέα μεγάλα αστέρια του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ενώ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβρη αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 21 γκολ, μαζί με τον Κλέμπερ Φερέιρα της Σάντος και τον Ουάσιγκτον της Φλουμινένσε.
"Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί. Ρυθμίζονται τώρα μόνο μερικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής", τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη, Μάρκος Μαλακουΐας.

Ο Κεϊρίσον είχε προσελκήσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ενώ είχε αναφερθεί και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την άλλη εβδομάδα, αλλά θα παραμείνει με την Κοριτίμπα μέχρι και τον Απρίλιο και τότε θα... μετακομίσει στην Παλμέιρας, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του αυτόν που θα την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή της Βραζιλίας, αλλά και της Λατινικής Αμερικής.

Θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Copa Libertadores και στο πρωτάθλημα της πολιτείας Paulista (στο τέλος του), ενώ το Brasileirão ξεκινάει στις 3 Μαϊου.






TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ